Vandrerhjem i Sørum Akershus
Konserter og spel på Blaker Skanse
Selskapslokaler i Sørum
Månedlig arkiv: JUNI 2012


Mandag, Juni 18, 2012


../innovaeditor/assets/gunhild/Wolfiefb.jpg

Søndag 17. juni hadde vi 263 fornøyde reisende i 18 grader og overskyet vær.


Håper flere vil benytte busstilbudet fremover - så skal vi sørge for litt bedre sommervær Smilepublisert av Urskog-Hølandsbanen  18.06.12 08:44


Mandag, Juni 18, 2012


../innovaeditor/assets/gunhild/Konkurranse.jpg

Ønsker du en litt annerledes ferieaktivitet i sommer? Eller kanskje du er interessert i jernbane og veteranbuss?

 

Isåfall er dette konkurransen for deg. Vi gir bort en fribillett til vinneren med nærmeste familie (kjæreste/samboer/kone/mann + barn) som kan benyttes hvilken som helst søndag til utgangen av 2012. Denne billetten inkluderer en reise med damplokomotiv og gamle vogner fra Sørumsand til Fossum, samt en busstur fra Fossum til Aur Prestegård og retur.

 

Det eneste du trenger å gjøre er å sende navn og telefonnummer til gunhild@u-hb.no . Vinneren vil bli annonsert her på bloggen og på vår facebookside (https://www.facebook.com/urskogholandsbanen).


Innsendingsfrist er 30. juni.

 

Del til venner og kjente, lykke til!publisert av Urskog-Hølandsbanen  18.06.12 04:35


Onsdag, Juni 13, 2012


../innovaeditor/assets/gunhild/DSC_0412copy.jpg

I sommer gjenopptar UHB persontrafikk mellom Sørumsand og Aurskog, men nå med tog og veteranbuss ettersom det i dag ikke lenger er mulig å kjøre tog til Aurskog. Bussen korresponderer med togene som kjører til og fra Fossum og kjører videre mot Aurskog med mulighet for av- og påstigning langsmed ruten.

 

Her det blir mulighet for de reisende til å besøke Aur Prestegård og ta en senere buss tilbake.

Bussene opereres av Urskog-Hølandsbanen og det er Hølandsrutenes veteranforening som eier og kjører bussen.publisert av Urskog-Hølandsbanen  13.06.12 07:02