Vandrerhjem i Sørum Akershus
Konserter og spel på Blaker Skanse
Selskapslokaler i Sørum

Kart og VeibeskrivelseMed bil til Urskog-Hølandsbanen


Adresse:
Sørumsand Sentrum
1920 Sørumsand

Koordinater
WGS 84: N 59° 59.185', E 11° 14.641'
WGS 84 - desimal: 59.98641, 11.24402
EUREF89: 6652021, 625201

Under kartet til høyre kan du taste inn hvor du kjører fra så vil Google maps gjøre et hederlig forsøk på å forklare deg raskeste veien.

Den enkleste veiforklaring er hvis du kjører på E6 så tar du av på RV171 mot Frogner/Sørumsand. Du følger 171 helt fram til Sørumsand sentrum. Der vil du enkelt finne Sørumsand stasjon som ligger rett ved hovedveien.

Parkering
Reisende med Tertitten har anledning til å bruke jernbanens parkeringsplasser på Sørumsand stasjon på lørdager og søndager.

Med tog eller buss til Sørumsand stasjon


Ta tog eller buss til Sørumsand stasjon. Togstasjonen er langs Kongsvingerbanen og er avmerket med et blått ikon på kartet til høyre. Urskog-Hølandsbanens stasjon på Sørumsand ligger rett øst for togstasjonen. Du ser fra den ene stasjonen til den andre og går strekningen på 2-3 minutter.

Du kan finne frem til riktig buss eller tog med en av disse nettstedene:

Hvis du vil reise til Sørumsand med tog bruker du NSB Rutetabell: Her fyller du ut med din egen nærstasjon i “Tog fra-feltet” og “Sørumsand” i til-feltet. Husk å oppgi riktig reisedato.

Hvis du vil reise kollektivt hele veien bruker du Trafikanten: Her fyller du ut med din egen hjemmeadresse i “fra-feltet” og “Sørumsand #” i til-feltet.  Husk å oppgi riktig reisedato. Hvis du huker av for “ankomsttid” og legger inn avgangstiden på det Tertittoget du skal reise med i feltet “tid”, vil søkemotoren finne en reiserute for deg.
Skriv inn hvor du kjører fra og klikk VIS VEI!